Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

01. 07. 2022. 17:53 0

Salah postao najplaćeniji u istoriji Liverpula

Mohamed Salah i Liverpul, saga je konačno gotova i to na veliku radost navijača kluba sa Enfilda. "Redsi" su potvrdili da je Egipćanin produžio ugovor sa klubom do leta 2025. godine. Mnogo je problema u pregovorima bilo, Liverpul nije klub koji se rasipa novcem, ali ovoga puta je morao da popusti, verovatno i delom zbog odlaska Sadija Manea.

Do sada je Salah imao garantovana primanja u iznosu od 200.000 funti nedeljno, međutim od sada će to biti 350.000 funti na nedeljnom nivou. Tako će krilni napadač postati najplaćeniji fudbaler u istoriji kluba.
Egipćanin je po dolasku u Liverpul postao jedan od najboljih fudbalera sveta i značajno je doprineo povratku "redsa" na tron Engleske i Evrope sa svojih 156 golova na 254 nastupa u svim takmičenjima.

Salah je punih pet godina stanovnik Liverpula, od odlaska ovog leta neće biti ništa, a po slovu novog ugovora, biće to još najmanje tri.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati