Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

01. 07. 2022. 13:50 14

Skandal našeg fudbalera u Celju: Brate, ubio sam ih! Daj crnu kesu za lovu?

Sve je delovalo bajkovito: status najboljeg igrača slovenačkog prvenstva, mesto u idealnih 11 lige, šampionska kruna sa Mariborom i poziv Celja. A onda je u javnost dospeo sporni snimak na kome se vidi kako Ognjen Mudrinski potencira da je od budućih poslodavaca izdejstvovao ogromnu sumu novca.

Srpski napadač se pohvalio kako će dobiti bogat ugovor, ruku na srce, bez navođenja sume i to je izazvalo negativnu reakciju javnosti u bivšoj jugoslovenskoj republici.

- Brate, ubio sam ih! Ubio... Znači, skupljaju lovu po Celju. Je l’ imaš neku crnu kesu da im odneseš da skupe to i da bude lova kod tebe. Ajde, vidimo se brzo - ispričao je kroz osmeh Mudrinski.

Način na koji se ove njegove reči tumače je takav da će verovatno ostati bez onoga što mu je obećano. Dnevnik Ekipa iz Ljubljane piše da je Ognjen poslednjim ispadom iznervirao klupske čelnike i da su stopirali dogovor, te da neće angažovati napadača koji je u prethodnoj sezoni spakovao 17 golova i vodio Mariborčane do krune.

- Zbog gluposti je Ognjen Mudrinski ostao bez ugovora iz snova. Pitanje je šta će biti zvanična verzija, ali iz pouzdanih izvora nam je rečeno da su ljudi iz Celja precrtali srpskog špica pošto su odgledali snimak, iako su bili pred dogovorom i radili na detaljima. Reakcija uprave Celja na video u kome fudbaler ismeva njihovu velikodušnost je potpuno razumljiva i logična. Ono što je Mudrinski uradio prevazilazi granice dobrog ukusa. Da ne pominjemo poštovanje prema klubu koji bi mu obezbedio dovoljno novca za miran ostatak života. Kako možete da budete takvi, pitajte Mudrinskog - navodi Ekipa.

U tamošnjim medijima nisu se pominjale cifre, međutim, pisalo se bi Celje obezbedio Ognjenu Mudrinskom daleko više nego što je zarađivao u Mariboru. Pogotovo ako se ima u vidu da je na tržištu slobodan igrač, jer se rastao sa Jagjelonijom, uz napomenu da su ga Poljaci prošlog leta prosledili Ljubičastima na pozajmicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 14

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati