Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

30. 06. 2022. 19:11 1

Erakovića žele Francuzi, blizu odlaska iz Zvezde

Posle sjajno odigrane prethodne sezone u štoperskom tandemu sa iskusnim Aleksandrom Dragovićem, novi reprezentativac Srbije Strahinja Eraković nalazi se blizu odlaska u inostranstvo. Njegov transfer bi trebalo da donese srpskom šampionu veliku zaradu, a do sada su se kao najzainteresovaniji za njegove usluge pominjali moskovski Dinamo i Zenit iz Sankt Petersburga.

Ali, ni jedni ni drugi nisu još uvek poslali ponude koje bi zadovoljile upravu Crvene zvezde. Prema informacijama koje su se do sada pojavljivale u medijima, Zvezda navodno traži 12-15 miliona evra, a Zenit se približio tome ponudom od deset miliona plus bonusi.Međutim, izgleda da bi Eraković mogao na drugu stranu, jer su se u trku ozbiljno uključili Francuzi!

To je pred današnji kontrolni meč Crvene zvezde protiv Kopra u Sloveniji otkrio sportski direktor crveno-belih Mitar Mrkela.

- Dobili smo ponudu za Erakovića iz Francuske i teško ćemo da ga zadržimo - otkrio je Mrkela u izjavi za TV Arena sport, pa bi u slučaju dogovora današnji meč protiv Kopra mogao da bude i oproštajni za Erakovića u Zvezdinom dresu.

On je takođe otkrio i da se sa Sekuom Sanogom vode razgovori o produžetku saradnje, s obzirom da mu ugovor ističe na kraju ove godine.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati