Fudbal

Direktno.rs

11. 06. 2022. 11:45 0

Ma kakva kopačka u lice: Ferguson je Bekama naterao na još veće poniženje

Bez obzira što je već dugi niz godina u penziji Dejvid Bekam i dalje uživa u ogromnoj slavi i popularnosti. U nedavnom intervjuu sa Gerijem Nevilom - Bekam, jedna od najpoznatijih ličnosti na svetu, govorio je o nekim pikanterijama iz života.

Još u igračkim danima Bekam je krasio naslovne strane svetskih medija i stalno je bio u centru pažnje, posebno u tabloidima. Tokom igračkih dana Englez je često menjao frizure, a kao najgoru je proglasio popularnu mohavku koju je nosio pre 20 i kusur godina.

Upravo je zbog mohavke Bekam pretrpeo možda i veće poniženje nego ono kada ga je Aleks Ferguson pogodio kopačkom u glavu. Kad je video kakvu frizuru ima, Ferguson je tada mlađanog Bekama naterao da se ošiša u svlačionici i to pred svim ostalim igračima.

- Najgora frizura? Verovatno mohavka. Trajala je dok je šef nije video. Naterao me da je obrijem u svlačionici. Na trenizima sam nosio kapu i nekako je krio, ali kad je došlo vreme utakmice morao sam skinuti kapu. Ferguson je video frizuru i rekao mi da je obrijem, morao sam da ga poslušam...

Bilo je to 2000. godine kada je Ferguson uoči meča FA Kupa protiv Čelsija na Vembliju naredio Bekamu da se ošiša što je on na kraju i uradio.

Sada kada je zreliji i porodičan čovek, Bekam već godinama nosi istu frizuru i izgleda konzervativnije nego što je bio u igračkim danima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Očekivanja

Zoran Živković [13.05.2024.]




Video dana

Braća po mukama

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati