Fudbal

Direktno.rs

22. 05. 2022. 16:34 4

Policija objavila snimak sukoba sa huliganima (VIDEO)

Veliki nemiri viđeni su u subotu uveče u Hrvatskoj, kada je nakon najvećeg derbija hrvatskog fudbala između Dinama i Hajduka došlo do opštih nereda između navijača splitskog kluba i pripadnika policije na autoputu A1.

Navijačima Hajduka nije bilo dozvoljeno da uđu na tribine Maksimira, pošto ih nisu pustili da unesu transparente, pa su ostali ispred stadiona, a stotine njih iskalilo je kasnije bes na pripadnicima policije.

Neredi su trajali nekoliko sati, a bilo je i pucnjave, kao i mnogo uhapšenih i povređenih navijača.

Policija je objavila i jedan snimak sa sigurnosnih kamera na kojima se vidi da su navijači značajnije brojniji i da napadaju policajce svim i svačim. Vidi se kako koriste različite tvrde predmete koje bacaju u njihovom pravcu, počevši od kamenica, ali protivpožanih aparata, od kojih su neke i aktivirali i zatim njima prskali policajce, koji su morali da se povlače pred razularenom ruljom huligana.

Na snimku se vidi i kako jedan huligan baca saobraćajni znak u pravcu pripadnika policije.

Epilog sukoba je da je povređeno 35 osoba, a privedeno je za sada 43 navijača. Tri policajca su pucala, uglavnom u vazduh, dok je jedan ispalio 11 hitaca u betonsku površinu, a navodno je nakon toga došlo i do povrede dvojice navijača, od kojih je jedan upucan u potkolenicu, a drugi okrznut.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati