Fudbal

[ Izvor: N1 ]

20. 05. 2022. 22:17 7

Lalatović: U junu ću odlučiti da li ću napustiti srpski fudbal

Nenad Lalatović nije bio razočaran zbog poraza u poslednjem meču plej-auta njegovog Radničkog 1923 protiv Metalca, ali jeste zbog nekih drugih stvari. Čestitao je Lalatović Metalcu na pobedi, uz napomenu da je želeo da sačuva nosioce igre za predstojeći baraž za opstanak u eliti. A potom se zapitao zašto se ne koristi VAR tehnologija u pojedinim situacijama.

- Zašto postoji VAR u srpskom fudbalu? – upitao se Lalatović, koji je potom ljutito nastavio:

- Žao mi je Maksimovića, dobio je direktan crveni karton. A nije trebalo tako da bude, nije bilo tog intenziteta, uradio je protivnika u stomak, ne u glavu. Kad niste sigurni, konsultujte VAR tehnologiju. Hajde bar u baražu da gledamo VAR. Da se ne gleda da li klub vode političari, ili neko drugi, pa da se odlučuje na osnovu toga. Ova utakmica nam ništa nije značila, ali opet igrač koji nas je doveo do baraža dobija direktan crveni karton. Verujem da je glavni sudija u pravu, ali više verujem VAR-u. Hajde da gledamo usporeni snimak, pa da vidimo šta je bilo. Žao mi je što tog momka neće biti u dva meča, ovde u Kragujevcu pred 10.000 ili 15.000 gledalaca.

Potom je Lalatović komentarisao i medijske natpise od prethodnih dana, da se već dogovorio sa banjalučkim Borcem.

- Nisam potpisao, jesu me kontaktirali. Tek u junu ću odlučiti da li ću napustiti srpski fudbal, zavisi od dogovora mene i Uprave Kragujevčana. Ako bih potpisivao, to ne bih činio pre 5. juna. Ali, ponavljam, prvo slede razgovori sa Radničkim i sve do tad sam trener ovog tima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati