Fudbal

M. Z.

21. 04. 2022. 12:27 0

Dinamo smenio trenera: Presudio poraz od Hajduka

Željko Kopić više nije trener hrvatskog prvaka Dinama, kome je presudio jučerašnji poraz od Hajduka na Poljudu (0:1) u derbiju HNL-a. Kopić Dinamo ostavlja na prvom mestu sa dva boda više od Osijeka, odnosno četiri od Hajduka.

Klub sa "Maksimira" se, nakon odluke da se raziđe sa trenerom, oglasio saopštenjem.

- Dinamo ovim putem obaveštava javnost o tome da gospodin Željko Kopić više nije trener prve ekipe. Željko Kopić preuzeo je klupu prvog tima u decembru 2021. godine i vodio je Dinamo na ukupno 19 zvaničnih utakmica, uz odigranih pet prijateljskih susreta. U zvaničnim utakmicama u HNL-u i Ligi Evrope sa plavima je upisao 13 pobeda, dva remija i četiri poraza uz gol-razliku 27:10. Posebno ističemo fantastične pobede protiv Vest Hema i Sevilje u Ligi Evrope - naveo je Dinamo.

Kopić: Želeo sam da klub napreduje

Željko Kopić se oglasio posle otkaza...

- Ovim putem želim da se zahvalim upravi kluba, igračima, stručnom štabu, trenerima i svim zaposlenima u klubu na uspešnoj i kvalitetnoj saradnji koju smo imali zadne dve godine. Od prvog dana kada sam postao direktor Fudbalske škole, te kasnije sportski direktor i trener prve ekipe želeo sam da klub napreduje i nadam se da sam u jednom delu to i ostvario. Klubu želim uspešan kraj sezone i ono najvažnije - osvajanje naslova prvaka - istakao je Kopić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati