Fudbal

Direktno.rs

27. 01. 2022. 07:00 0

Nejmar otkrio zašto je 2019. hteo da se vrati u Barsu

Pre nekoliko dana "Netfliks" je objavio dokumentarni film o Nejmaru u kom je Brazilac otkrio dosta detalja iz dosadašnje karijere.

Ovaj dokumentarac se snimao više od godinu dana, a Nejmar je odlučio da otkrije neke detalje iz karijere koji nisu poznati javnosti.

Pričao je o početku karijere u Brazilu, odlasku na probu u Real Madrid kada je imao svega 14 godina, pa onda i o dolasku u Evropu, ge je nastupao za Barselonu i sada Pari Sen Žermen.

Nejmar je u PSŽ prešao 2017. godine za 222 miliona evra iz Barselone, i to je daleko najskuplji transfer u istoriji fudbala. Ipak, u Parizu mu na početku nije išlo kako je očekivao i često se pisalo da želi da se vrati na "Nou Kamp".

Brazilac je u dokumentarcu odlučio konačno da priča na tu temu i priznao je da je zaista hteo da se vrati u katalonski klub.

- Hteo sam da napustim PSŽ 2019. godine i vratim se u Barselonu. Tu odluku sam doneo kada sam shvatio da ću tamo biti srećniji i bolje se osećati. Pisali su da to radim zbog navijača PSŽ-a, ali to nije istina. Nikada ništa nisam imao protiv njih. Osećao sam tada da bi trebalo da se vratim u Barsu, ali se to nije desilo i to je to - priznao je brazilski napadač.

Nejmar je na kraju ostao u PSŽ-u jer se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja, a sada se čini da je to za njega bila najbolja odluka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati