Fudbal

M. Z.

16. 01. 2022. 17:26 0

Stradao Brentford: Liverpul konačno pobedio

Fudbaleri Liverpula nisu imali problema u 22. kolu Premijer lige, pošto su kod kuće lako i ubedljivo savladali Brentford sa 3:0. Tako su izabranici Jirgena Klopa zabeležili pobedu posle tri meča u kojima nisu osetili slast trijumfa.

Ako je Brentford namučio "crvene" u prvom meču sezone i uzeo bod u sjajnom meču, danas je bio nemoćan.

Ipak, odolevali su gosti sve do 44. minuta, kada je za 1:0 pogodio Fabinjo uz asistenciju Trenta Aleksandera-Arnola, desetu u sezoni.

Nakon niza promašaja, Liverpul je do drugog gola na utakmici došao u 69. minutu. Strelac je bio Aleks Okslejd-Čemberlejn. Asistencija se nakon dobrog centaršuta piše Endiju Robertsonu.

Za 3:0 pogodio je Takumi Minamino u 77. minutu, samo tri minuta nakon što je ušao u igru. Ovoga puta asistent je bio Roberto Firmino.

Liverpul je posle ove pobede skočio na drugo mesto, ima 45 bodova, 11 manje i meč manje od Mančester sitija. Redsi imaju dva boda više i meč manje od Čelsija. Brentford je ostao na 14. mestu sa 23 boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati