Fudbal

I. V.

04. 01. 2022. 18:20 37

Kakva pojačanja Šolak sprema: Da se smrzneš!

Nije prošlo ni nekoliko sati od vesti da će Dragan Šolak, srpski biznismen, kupiti premijerligaša FK Sautempton, a klub već planira pojačanja iz Srbije. Očigledno je da će Aleksandar Vučič u opoziciji ostati bez svojih najboljih kadrova i aduta posle 3. aprila i izbora kada će SNS (konačno) otići u političku prošlost.

Kupovinom prava na prenos Premijer lige u iznosu od 600 miliona evra para građana, Telekom će morati da prenosi svake nedelje utakmice Sautemptona. Ali u Vučićevim "medijima" često nazvan ološem, stranim plaćenikom i fašistom, Šolak će, kako saznajemo, da dovede i neka pojačanja verna Srpskoj naprednoj stranci i predsedniku Srbije.

Ukoliko ne odu u zatvor...

Tako će za glavnu osobu koja će zalivati travu i ređati čunjeve na stadionu "Sent Meris" biti odabran Goran Vesić. Karte na kapijama prodavaće Vladimir Đukanović, dok će PR službu voditi Sandra Božić. Biće joj zadovoljstvo da najzad počne da radi za Šolaka (i Đilasa).

Nebojša Bakarec bi mogao da bude ekonom kluba, da pere dresove i kopačke svim kategorijama, ali za sada se razmišlja o novčanoj sumi za ovaj transfer. Kebara i Langura će biti redari na tribinama... Vladimir Orlić bi mogao da menja rezultat na semaforu, a Nevena Đurić da bude spiker na stadionu. I na kraju Marko Atlagić, trebalo bi da prodaje semenke, kikiriki i suncokret...

Što se igrača tiče, Sautempton uveliko cilja da dovede evropski fudbalski hit Dušana Vlahovića, čiji je menadžer, kako su italijanski mediji pisali, Danilo Vučić, sin predsednika Srbije.

Za trenera se razmišlja o Draganu Stojkoviću Piksiju, aktuelnom selektoru Srbije, koji se u izjavama skoro uvek zahvaljuje Vučiću.

Naravno, biće tu još iznenađenja i pojačanja iz sadašnjeg srpskog režima, ali o tome narednih dana.

Naravno, ovaj tekst je šaljiv i imao je za cilj da nasmeje čitaoce. Sve je neistina, osim da je Dragan Šolak kupio FK Sautempton.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 37

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati