Fudbal

Direktno.rs

21. 11. 2021. 22:30 1

Ludnica u derbiju: Nokautiran navijač Rijeke

Fudbaleri Hajduka su u derbiju 16. kola hrvatskog prvenstva savladali Rijeku posle preokreta na "Rujevici" sa 3:2, u duelu koji su obeležili preokreti, drama, ali i haos na terenu.

Hajduk je prvi poveo kada je Marko Livaja dao gol za 1:0 u samom finišu prvog poluvremena.

Ipak, Rijeka je u drugom delu došla do preokreta i činilo se ta tri boda ostaju na "Rujevici". Domaći su na 1:1 poravnali u 54. minuti kada je Drmić matirao odbranu Hajduka. Domaći tim do preokreta je došao u 79. minutu. Sudija je svirao penal, a siguran sa bele tačke bio je Murić za 2:1 i veliko slavlje navijača Rijeke.

No, malo ko je na Rujevici očekivao da će Hajduk na kraju da pobedi. Gosti sa "Poljuda" odgovorili su samo pet minuta kasnije kada je sudija ponovo svirao penal, a pogodak za 2:2 dao je Livaja.

I onda neverovatna situacija u osmom minutu sudijske nadoknade. Nakon kornera lopta je došla do Mlakara koji glavom daje gol za 3:2 i veliku pobedu Splićana.

Šef osiguranja Hajduka nokautirao navijača Rijeke

Na "Rujevici" je bilo dosta varnica, ali i utrčavanja na teren navijača Rijeke. Jedan od navijača domaćeg tima u finišu prvog dela utrčao je na teren i krenuo je prema igračima Hajduka nakon gola Livaje.

Morala je da reaguje i policija, a igrači Hajduka uspeli su nekako da izađu iz gužve koja je nastala na terenu.

Međutim, to nije bilo sve što se dešavalo na "Rujevici". Naime, nakon utakmice ponovo su navijači Rijeke utrčali na teren. Dvojica pripadnika "armade" krenula su ka igračima Hajduka jer su navodno hteli da popričaju sa njim.

Ali, nastao je novi haos na terenu, a jedan od navijača Rijeke ostao je da leži na terenu jer ga je šef osiguranja Hajduka udario šakom u glavu i nokautirao.

Sve to dešavalo se dok su igrači Hajduka slavili pobedu sa svojim navijačima. I dvojica igrača Rijeke pokušali su da spreče svoje navijače da uđu na teren, ali su zakasnili.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Konj ulazi u bar...

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati