Fudbal

Direktno.rs

26. 10. 2021. 14:46 1

Oglasio se Kuman nakon što su ga navijači opkolili

Barcelona je za vikend ponovo razočarala svoje navijače jer je poražena na svom terenu od Real Madrida sa 2:1, a već sutra ih očekuje gostovanje Rajo Valjekanu u La Ligi.

Na velikom udaru kritika nalazi se Ronald Kuman i navijači traže da napusti Barselonu jer nisu zadovoljni njegovim rezultatima. Kumana su čak čekali ispred stadiona nakon "El klasika", te su šutirali njegov automobil kada se pojavio na kapiji.

Kuman je danas održao konferenciju za medije pred sutrašnju utakmicu na kojoj je govorio i o tom incidentu sa navijačima.

- Incident u automobilu? To je problem društva. Reč je o ljudima koji nisu obrazovani i ne znaju šta znače vrednosti. Na stadionu je bila drugačija atmosfera i ne bi trebalo da se osvrćemona one izvan stadiona - rekao je Kuman i dodao:

- Nije me bilo strah kad sam napustio stadion. U automobilu sam bio sa suprugom i dvoje ljudi koji snimaju dokumentarac. Nisam bio uplašen. Hteo sam da izađem iz auta, ali sam ipak odlučio da odustanem.

Osvrnuo se nakon toga na sutrašnju utakmicu i stanje u ekipi.

- Sutra igramo protiv Raja, ekipe koja nas je prošle sezone namučila u Kupu kralja. Moramo da nastavimo u istom ritmu kao i u prethodnim utakmicama. Napredujemo u nekim segmentima igre. Razumem loše reakcije posle utakmice protiv Real Madrida, ali ne bi trebalo da gledamo na konačni rezultat. Želim da uživam u atmosferi na stadionu kakva je bila taj dan. No, prihvatam da neke stvari zavise od rezultata - istakao je Kuman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati