Fudbal

Direktno.rs

24. 10. 2021. 16:15 0

Stanojević otkrio šta muči crno-bele

Fudbaleri Partizana su u 14. kolu Superlige Srbije savladali TSC u gostima sa 3:1, a strateg crno-belih Aleksandar Stanojević bio je zadovoljan izdanjem svojih izabranika pošto je ovaj meč, kako je rekao, došao samo dva i po dana posle evropskog poraza od Genta.

Crno-beli su nakon preokreta u prvom poluvreme zasluženo odneli bodove iz Bačke, a Stanojević je pohvalio i ambijent na ovom gostovanju.

- Svaka čast momcima. Znali smo da će biti teško. Dva i po dana je prošlo od poslednje utakmce. Vratili smo se iz minusa - rekao je Stanojević za Arenu sport posle utakmice, a zatim progovorio o odsustvu nekoliko igrača među kojima je Lazar Marković.

- Ima dosta premorenih igrača, ali sam zadovoljan - zaključio je Stanojević.

Vršilac dužnosti trenera TSC-a Mirko Jovanović ocenio je da je ovog popodneva viđen spektakl, ali da je Partizan u ovom trenutku ispred TSC-a.

- Kao što sam rekao u najavi, očekivao sam dobru utakmicu i bio je spektakl. Posle vođstva smo brzo primili gol, a naredna dva su bila laka. Imali smo par lepih šansi, ali Partizan je bio ispred nas i pokazao zašto je tu gde jeste - rekao je Jovanović.

Partizan već u četvrtak dočekuje Metalac, a zatim ga u nedelju na stadionu u Humskoj očekuje gradski derbi protiv Čukaričkog.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati