Fudbal

[ Izvor: Telegraf.rs ]

24. 10. 2021. 15:59 10

Navijači Zvezde palicama tukli pionire Partizana

Navijačko rivlastvo između večitih i dalje ne jenjava, a novi incident koji se dogodio, ipak, prevazilazi granice organizovanog navijanja.

Naime, kako saznaje Telegraf.rs, grupa maskiranih navijača Crvene zvezde upala je u četvrtak uveče u autobus na liniji broj 18 i pretukla nekoliko fudbalera iz kadetske škole Partizana.

Incident se dogodio nešto posle 23 časa, neposredno po završetku utakmice Lige konferencija između crno-belih i Genta u kojem su gosti slavili sa 1:0.

Radi se o generaciji 2007. koju kao trener predvodi nekadašnji fudbaler Železnika Đorđije Ćetković, a dečaci su napadnuti jer su nosili obeležja crno-belih.

Kako se navodi, napadači su nosili fantomke i bili naoružani kaiševima, palicama, motkama i letvama, a nekoliko dečaka zadobilo je lakše i teže telesne povrede posle napada huligana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati