Fudbal

Direktno.rs

16. 10. 2021. 15:29 0

Petarda Liverpula i magija Salaha (VIDEO)

Fudbaleri Liverpula ubedljivo su savladali Votford na "Vikerejdž roudu" sa 5:0 u prvoj utakmici osmog kola Premijer lige.

Bila je to dominantna igra Liverpula koji je vodio glavnu reč od prvog do poslednjeg minuta, što je povremeno izazivalo ironične aplauze navijača domaćih kada su njihovi fudbaleri šutirali ka golu gotovo neprimetnog Kelehera.

Liverpul je bio oslabljen na ovoj utakmici neigranjem Fabinja, Alkantare i Alisona, ali to nije smetalo "crvenima" da dominiraju na ovoj utakmici i na kraju prvog poluvremena imaju čak 86 odsto poseda lopte.

Magičnu partiju pružio je Mohamed Salah. Egipćanin naprosto blista, a izvrsnu formu demonstrirao je posle samo devet minuta igre kada je prvo dobio duel sa Rouzom na desnom krilu, a potom spoljnom pronašao Manea za laku egzekuciju Senegalca. To je bio 100. gol Sadija Manea u Premijer ligi i tako je postao treći Afrikanac "centurion" posle Salaha i Didijea Drogbe.

Ubrzo je bilo i 2:0. Akciju su kreirali odlični Džejms Milner i Roberto Firmino, školski gol Brazilca za miran nastavak susreta koji je upravo on otvorio svojim drugim pogotkom.

U drugom delu videli smo magiju Mohameda Salaha koji je kao kegle pobacao odbrambene igrače Votforda i slično kao protiv Sitija okončao akciju. Nikakve šanse nije imao Ben Foster. Dva gola Egipćanina u dva kola koja će konkurisati za gol sezone u Premijer ligi.

Konačan rezultat postavio je svojim trećim golom na utakmici Firmino, posle prodora Nika Vilijamsa.

Liverpul je trenutno lider Premijer lige, sa dva boda više, ali i utakmicom više od Čelsija.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati