Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

25. 09. 2021. 22:56 0

Real nemoćan, Viljareal zasluženo do remija

Fudbaleri Real Madrida i Viljareala remizirali su rezultatom 0:0 u sedmom kolu La Lige. Unai Emeri je večeras prilično namučio Karla Anćelotija i bio ravnopravan rival.

Viljareal je u prvom poluvremenu bio opasnija ekipa, posebno je pretio Danžuma, koji je imao dve odlične prilike. Prvo ga je u 13. minutu zaustavio Tibo Kurtoa, a onda je u 38. bio za malo neprecizan. 

Real je u prvom delu bio praktično bezopasan, jedino uzbuđenje u protivničkom šesnaestercu bilo je kada je Naćo tražio penal, ali ga opravdano nije dobio.

Karlo Anćeloti je na poluvremenu shvatio da mora nešto da menja, uveo je Kamavingu umesto Rodriga, a Asensio je iz veznog reda prekomandovan na desni bok. 

Real je zaigrao mnogo bolje, ali je nekako teško stvarao one najbolje prilike. Viljareal je i dalje imao posed lopte, odlično se branio i taktički bio na visokom nivou.

Anćeloti je u finišu uveo i Azara pa i Iska, umesto Modrića i Asensija i to je bio dodatni znak za totalnu ofanzivu. Ipak, Real nije bio preterano konkretan i opasan u finišu, Viljareal je zasluženo osvojio bod.

Zanimljivo, Viljareal je čak četvrti put ove sezone odigrao bez golova, dok je Real i pored remija ostao lider na tabeli sa 17 bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati