Fudbal

22. 09. 2021. 23:02 0

Mančester ispao iz Kupa, Čelzi i Totenhem jedva prošli

Fudbaleri Mančester junajteda eliminisani su već u 3. kolu Liga kupa od Vest Hema na "Old Trafordu" sa 0:1 (0:1). Vest Hem je želeo da se osveti za poraz od minulog vikenda na bilo koji način i već posle osam minuta igre stavili su do znanja Junajtedu kakve planove imaju.

Bio je to odličan prodor Rajana Frederiksa po desnom boku, ništa mu nisu mogli Teles, Matić i Sančo, on je ušao dublje ka golu i potom povratnom loptom uposlio zaboravljenog Manuela Lanzinija koji matira Dina Hendersona.

Poseban doček na "Old Trafordu" bio je "upriličen" za Marka Nobla koji je pre nekoliko dana u dubokoj nadoknadi promašio penal za izjednačenje Vest Hema u duelu dva tima. Navijači su pozdravljali njegove dodire sa loptom na početku, a da stvar bude još gora, u završnici je promašio zicer za 2:0. Nije uspeo da izjednači Junajted i tako je Vest Hem upisao prvu pobedu na "Teatru snova" još od 2007.

Arsenal je lako izašao na kraj sa slabašnim Vimbldonom. Bilo je 3:0, ali je dugo na semaforu stajala minimalna prednost koju je doneo Lakazet u 11. minutu sa penala. U završnici su Emil Smit-Rou i Nketija postavili konačan rezultat. I Lester je lako savladao Milvol na gostovanju sa 2:0, a do pobede su ih vodili Ademola Lukman i Keleči Ihenačo.

Tomas Tuhel je izveo jak sastav, ne i najjači koji ima, ali dovoljno dobar da budu veliki favoriti protiv Aston Vile. To ipak nisu opravdali. Bilo je 1:1 posle 95. minuta igre, a strelci su bili Verner i Arčer u drugom poluvremenu. Morao je Čelsi preko jedanaesteraca da traži prolazak dalje i u tome su uspeli uz pomoć promašaja Janga i Nakambe.

Totenhem je takođe posle penala uspeo da savlada svog rivala, a prekoputa njih našala se ekipa Vulvsa.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati