Fudbal

Milan Zarić

20. 09. 2021. 23:11 0

Raspucani Napoli na vrhu Serije A

U poslednjem susretu četvrtog kola Serije A Napoli je kao gost zabeležio ubedljivu pobedu protiv Udinezea od 4:0 i izbio sam na čelo tabele.

Četiri utakmice, četiri pobede. Jedini ih u Seriji A ima Napoli. Do četvrte pobede došla je ekipa Lućana Spaletija na "Friuliju", protiv ekipe Udinezea, koja je mogla pobedom da dođe do deobe prvog mesta. Stoga, može se reći da je ovo bio i derbi, kada bi se gledalo samo stanje na tabeli.

Napolitanci su meč praktično rešili u prvih 35 minuta kada su vodili 2:0. Golove su postigli Osimen u 24. i Rahmani u 35. minutu. Dolaskom Spaletija probudio se Kalidu Kulibali i to posebno u napadačkom delu. Ponovo je postigao gol u 52. minutu za 3:0, a prethodno je bio asistent Rahmaniju. Konačnih 4:0 postavio je Irving Lozano u 84. minutu. Za Udineze od 72. minuta igrao je Lazar Samardžić.

Napoli jedini ima svih 12 bodova, ispred Intera i Milana sa po 10. Udineze je na deobi šestog mesta sa sedam bodova, koliko imaju Lacio, Atalanta i Bolonja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati