Fudbal

M. Z.

15. 09. 2021. 19:18 0

PLAKAO KAO DETE Navijači ga izviždali, on se slomio

Sezona za Barselonu u Ligi šampiona počela je poražavajuće. Izgubili su kod kuće od Bajerna sa 0:3, bez šuta u okvir gola, što se Kataloncima nije desilo još od sezone 2003/04.

Na tribinama stadiona "Nou Kamp" se nalazilo oko 40.000 navijača koji su bili vidno nezadovoljni zbog nezapamćene nemoći svog tima.

Igrači su tokom utakmice bili izloženi kritikama i zvižducima, a najgore je prošao Serđi Roberto koji je inače jedan od kapitena ekipe.

Roberto je izviždan tokom izmene, a kada je ušao u svlačionicu - skroz se slomio. Plakao je neutešno, a ni ohrabrenja Serhija Busketsa i Đerara Pikea nisu bila od pomoći.

Ovom 29-godišnjaku je bilo nejasno zašto je izviđan kada je dao sve od sebe na terenu, ali jednostavno nije išlo. Nakon utakmice i Pike je stao u odbranu svog mlađeg kolege.

- To me zabolelo jer ga poznajem kao osobu, on je fantastično ljudsko biće i sve bi učinio za ovaj klub. Podsećam ljude da on nije krilo ni bek, nego vezista koji je morao da se žrtvuje kako bi se prilagodio. Ljudi vole da iznose mišljenje, ali mene to boli - istakao je iskusni defanzivac.

Inače, Roberto je pre četiri godine bio strelac šestog gola u famoznoj Remotadi protiv PSŽ-a, tada ga je slavila cela Katalonija, međutim čini se da je sve olako palo u zaborav.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati