Fudbal

Promo

13. 08. 2021. 13:50 1

Vreme je za omiljeni deo godine, kreću Premijer i Bundesliga

Najbolji evropski fudbal i jedna od najuzbudljivijih liga konačno kreću, ljubitelji fudbala spremni su za poletanje na krilima Premijer lige i Bundeslige od 13. avgusta.

I dalje se sležu utisci posle EURO 2020, gotove su i Olimpijske igre, a vruće sportsko leto dobija pravi nastavak.

Nema boljeg klupskog fudbala od Premijer lige, dok Bundesliga uvek donosi more uzbuđenja, golova i preokreta kao nijedno drugo nacionalno prvenstvo.

Uostalom, na Ostrvu uvek pet-šest timova konkuriše za titulu, dok u Nemačkoj igraju verovatno dva najbolja klasična špica današnjice, Robert Levandovski (Bajern) i Erling Holan (Borusija Dortmund).

Jedno je uvek sigurno - Bajern je šampion Nemačke, zato je u sezoni pred nama dodatno zanimljivo da li će i ko konačno uspeti da sa trona skine giganta iz Minhena, devetostrukog uzastopnog prvaka. U Premijer ligi, kao i uvek, nema izrazitog favorita, osim što će sve oči biti uprte u Mančester siti i Pepa Gvardiolu na kojima je takođe da odbrane zvanje šampiona.

I zato, fudbalska groznica u kojoj svi jure tron počinje! Nova sezona Premijer i Bundeslige je samo na Sport Klubu. Od 13. avgusta gledajte najbolji klupski fudbal bilo gde u Srbiji, samo uz SBB.

A, gde su u svim tim pričama srpski asovi? Nemanja Matić će sa Mančester junajtedom učiniti sve da pomrsi račune gradskom rivalu i biće jedan od glavnih pretendenata za sam vrh, pojačan Džejdonom Sančom iz Dortmunda. S druge strane, Luka Milivojević će u dresu Kristal Palasa uvek moći svakome da pomrsi račune.

Srpski reprezentativci glavnu reč ipak vode u Nemačkoj. Filip Kostić je glavna uzdanica Ajntrahta iz Frankfurta već godinama i sa čak 35 miliona evra najvredniji "orao" u Bundesligi.

Boje Hofenhajma drugu sezonu zaredom braniće Mijat Gaćinović, a novi reprezentativac Srbije i uzdanica u defanzivi, Sava Aranđel Čestić, biće zadužen da odbrana Kelna što manje puta kapitulira. U Bundesligu se vratio i Bohum, za koji će u najelitnijem nemačkom rangu igrati bivši mladi reprezentativac, defanzivac Erhan Mašović i nekada nada Bajerna, napadač Miloš Pantović.

Počinje omiljeni deo fudbalske godine, vreme je za uživanje u TV prenosima.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati