Fudbal

M. Z.

05. 08. 2021. 19:58 0

Barselona potvrdila: MESI IDE!

Fudbalski zemljotres! Barselona je potvrdila da nije postignut dogovor sa Lionelom Mesijem, pa će argentinski superstar da napusti klub sa "Nou Kampa".

Izgledalo je u jednom trenutku da je sve gotovo, da su se Barsa i Lionel Mesi sve dogovorili i da je pitanje trenutka kada će Argentinac da stavi paraf na novi ugovor.

Dve strane se na kraju jesu dogovorile, međutim ugovor nije mogao da bude poptisan zbog, kako su iz Barselone naveli, ekonomskih i strukturnih prepreka (pravila Primere).

- Suočen sa ovom situacijom, Lionel Mesi neće nastaviti karijeru u Barseloni. Obe strane žale što se želje igrača i kluba ne mogu ispuniti. Barsa se od srca zahvaluje igraču na doprinosu prilikom unapređenja kluba i želi mu sve najbolje u ličnom i profesionalnom životu - ističu iz Barselone.

Na ovaj način posle 21 godine doći će do rastanka Mesija i Barselone. Jer, omaleni argentinski velemajstor došao je u redove katalonskog giganta još 2000. godine, da bi naredne tri sezone proveo u mlađim kategorijama ovog kluba.

Igrao je za C, onda i za B tim, da bi u prvoj ekipi bio od 2004. do 2021. godine. Odigrao je ukupno 520 mečeva i postigao je 474 gola.

Nije poznato gde će jedan od najboljih svetskih fudbalera da nastavi karijeru, ali trenutno mogućnost da ga plate imaju Pari Sen Žermen, Mančester siti, Real, Čelsi...

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati