Fudbal

Direktno.rs

22. 06. 2021. 18:36 0

Partizanov izbor za špica - Rikardo Gomeš

Kad ne možeš na tržištu da nađeš napadača koga možeš da platiš onda se okreneš onome koga znaš a Partizanov izbor je - Rikardo Gomeš.

Iskusni 29-godišnji reprezentativac Zelenortskih ostva je biuo unosna "koka" Partizana jer je bio doveden iz Nasionala za 750.000 evra, a prodat posle godinu dana i 26 golova u crno-belom dresu na 49 susreta za tri miliona evra Šarži.

Danas na oficijalnoj prozivci ni direktor Miloš Vazura, ni trener Aleksandar Stanojević nisu otkrivali ime načpadača koga čekaju "danas-sutra", ali su nagovestili da ga dobro znaju. Trener Stanojević zna da ne sme da pogreši sa napadačem.

- Ne smemo da pogrešimo sa napadačem. Biće neko ko je proveren. Da nam bar jedan centarfor da sigurnost, da se ne kockamo - rekao je Stanojević a mislio na Rikarda.

Šarža pokušava da proda Rikarda u Saudijsku Arabiju, ali sam igrač želi povratak u Partizan kojik je sprem an da plati milion evra na ime obeštećenja. Igrač je uporan, on se već raduje povratku u Humsku, a veću muku imaju Vazura i prvi čovek sportskog sektora Ivica Ilijev da se dogovore sa čelnikom Šarže.

Partizan ne računa na Žan Kristofa Bajbeka koji se samovoljno nije pojavio na pripremama, a ne može da se osloni na "lažne devetke" Holendera i Markovića, odnosno mlade snage Štulića i Milovanovića.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati