Fudbal

[ Izvor: FK Crvena zvezda ]

19. 06. 2021. 13:29 1

Konstituisana nova Zvezdina Skupština

Danas je u Medija centru stadiona "Rajko Mitić" konstituisan novi saziv Skupštine Crvene zvezde i održana prva redovna sednica.

Na dnevnom redu prve redovne sednice novog saziva bile su sledeće stavke: Usvajanje Zapisnika sa prethodne sednice Skupštine, Obraćanje predsednika, Obraćanje generalnog direktora, Obraćanje sportskog direktora, Izveštaj operativnog direktora, predlog usvajanja finansijskih izveštaja za 2020.godinu, Izveštaj Nadzornog odbora, Izveštaj rukovodilaca sektora i Razno.

Nakon što je konstituisan novi saziv Skupštine obratio se predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović.

- Poštovani članovi Skupštine, čestitam vam mandate koje ste osvojili na demokratskim izborima i mandate delegiranim članovima koje su zaslužili od predlagača kako predviđa naš Statut. Želim vam uspeh u radu, da nastavite plodonosan rad prethodnog saziva i da ostvarite dalji napredak - rekao je Mijailović i dodao:

- Vaš četvorogodišnji mandat započinjete u rekordnoj godini, koja je kruna uspeha prethodnog saziva, četiri titule za redom, četiri nastupa u grupnim fazama evropskih takmičenja. Ove godine tim Dejana Stankovića osvaja duplu krunu i evropsko proleće. Rezultati za ponos svih zvezdaša, ali ovi rezultati i obavezuju.

Kako je naveo predsednik Zvezde, postavljeni su novi ciljevi.

- Očekuje vas mnogo posla u ostvarivanju postavljenih ciljeva. Verujem da će ovaj sastav uneti i novu energiju, veoma potrebnu da se savladaju izazovi koji nas očekuju. Razmatrajući 2020. godinu u februaru, utvrdili smo da je bila veoma teška, da mnogo toga nije zavisilo od našeg rada i truda. Takođe i prva polovina ove godine, samo je još više produbila teškoće i probleme pred kojima se Klub nalazi - rekao je Mijailović i naglasio:

- Godine mi dozvoljavaju da kažem da se nikada u Zvezdi nije radilo u uslovima veće neizvesnosti. Rezultati koje smo postigli u ovim uslovima, potvrđuju da imamo sposobno i odgovorno rukovodstvo, koje je našlo i nalazi rešenja da odgovori izazovima pred kojima smo se našli i sa kojima ćemo se i u budućnosti susretati.

Na kraju je pohvalio sve urađeno u prethodnoj sezoni.

- Čestitam i odajem priznanje za postignuto u sezoni 2020/21. igračima, treneru Dejanu Stankoviću i njegovom stručnom štabu, sportskom direktoru Mitru Mrkeli, poslovnom direktoru Marku Petroviću, direktoru Omladinske škole Draganu Mladenoviću i glavnom treneru Nikoli Jeliću, svim zaposlenima u Klubu, a posebno generalnom direktoru Zvezdanu Terziću za petu titulu, četiri Evrope i ovogodišnju duplu krunu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Nisam spavao!

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati