Fudbal

Milan Zarić

18. 06. 2021. 07:37 4

Fudbaleri sklanjali flašice pića, UEFA im sad odgovorila

Evropsko prvenstvo u fudbalu je zahvatio neočekivani trend, budući da se jedva čekaju konferencije za medije, kada fudbaleri kao po pravilu sklanjaju flašice Koka kole i piva. Na taj trend reagovala je i UEFA, koja je svim učesnicima Eura poslala poruku.

Sve je počelo uoči duela između Portugala i Mađarske, kada je Kristijano Ronaldo sklonio dve flašice Koka kole kako bi ispred sebe stavio vodu, a onda se obratio prisutnima rečima: "Pijte vodu".

Njegovim stopama je krenuo Pol Pogba, koji je sklonio flašicu piva, da bi se ovom trendu priključio i Manuel Lokateli, junak pobede Italije protiv Švajcarske, koji je, poput Ronalda, sklonio gazirano piće sa stola ne bi li stavio vodu.

Posle niza ovih gestova oglasila se i Evropska kuća fudbala, koja je poslala poruku svim učesnicima kontinentalnog šampionata.

- UEFA podseća timove koji učestvuju da su sponzori od suštinske važnosti za realizaciju turnira, kao i da bi se obezbedio razvoj fudbala širom Evrope, uključujući i mlade i žene - navela je Evropska fudbalska federacija.

Da li će posle ovog javnog istupa UEFA doći do promene ili će fudbaleri i dalje da udaraju na sponzore saznaćemo koliko danas, kada će na programu biti još tri meča Evropskog prvenstva: Švedska - Slovačka, Hrvatska - Češka i Engleska - Škotska.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati