Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

16. 06. 2021. 19:55 0

Bejl, promašen penal, tuča i - pobeda Velsa

Fudbaleri Velsa pobedili su sa 2:0 reprezentaciju Turske u grupi A Evropskog prvenstva, a meč je iz odličnu igru Gereta Bejla obeležila i tuča fudbalera pred kraj utakmice!

Počeo je Vels prilično ofanzivno na Olimpijskom stadionu u Bakuu. Prvi gol postigao je Aron Remzi u 43. minutu, posle niza propuštenih šansi i promašaja. Iskoristio je dug i precizan pas Bejla i zatim poentirao ispred Čakira.

Velšani su imali mnogo više prilika u prvom delu meča, pre svega ofanzivac Juventusa, koji je na kraju iskupio za prokockano.Turci su u drugom delu meča promenili malo formaciju, čak su se i našli u šansi posle desetak minuta, međutim ostali su bez datog gola na ovom takmičenju.

Još jedna nezgoda na prvenstvu dogodila se u 74. minutu. Kifer Mur koji je na prethodnom meču imao zamotanu glavu, sada razbio nos u duelu sa Sojundžuom, ali ne bi trebalo da ništa ozbiljno.Tragičar dana, uprkos asistenciji, bio je Garet Bejl. Fudbaler Real Madrida šutirao je penal u 62. minutu i promašio i to ceo gol. Publika je ostala zabezeknuta. Odmah nakon toga našao se u šansi da duplira vodstvo, ipak je još jednom promašio.

Zakuvalo se u finišu susreta. Bilo je tu svega. Čarki, naguravanja i udaraca. Sve se završilo podeljenim žutim kartonima Jilmazu, Čalhanogluu, Dejvisu i Mefamu.

U šestom minutu nadoknade Konor Roberts postigao je drugi gol za Velšane i to na asistenciju Gareta Bejla i tako postavio konačan rezultat.

Drugi par gupe A su Italija i Švajcarska, koje se sastaju od 21 sat.

TURSKA - VELS 0:2 (0:1)

Strelci: Ramzi 43, Roberts 90+5.
Stadion: Olimpijski stadion (Baku). Sudija: Artur Dijas Soares (Portugalija). Žuti kartoni: Jilmaz, Čalhanoglu (Turska), Dejvis, Mefam (Vels)

Turska: Čakir - Čelik, Sojundžu, Ajhan, Meraš (od 72. Muldur) - Jokušlu (od 45. Demiral), Tufan (od 45. Jaziči), Čalhanoglu - Under (od 83. Kahveči), Karaman (od 75. Dervišoglu) - Jilmaz

Vels: Vord - Roberts, Mefam, Rodon, Dejvis - Alen (od 73. Ampadu), Morel - Bejl, Remzi )od 85. Vilson), Džejms - Mur

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati