Fudbal

Sašo Ilijoski

27. 05. 2021. 10:36 1

GOTOVO Milojević vodi AEK, a Jovanović - Panatinaikos

Vladan Milojević novi je trener AEK-a iz Atine, dok će Ivan Jovanović sesti na klupu Panatinaikosa.

 

Dva atinska rivala će naredne sezone pokušati da pomute račune trećem, vladajućem šampionbu Olimpijakosu, sa srpskim stručnjacima na klupi. Iako je Milojević igrao za Panatinaikos, sešće posle Panioniosa, sa kojim je imao jako dobru sezone pre nego što je došau Crvenu zvezdu, na klupi AEK-a.

Gazda Melisanidis jeste želeo Razvana Lučeskua i Sergeja Rebrova, ali kad su ga oni "odjavili" nije imao dilemu da želi samo Milojevića. Ugovor je potpisan na dve godine, naš trener vodi ceo svoj staf. Dres je podignut, moraće da se zavrnu rukavi. E, sada je pitanje hoće li Milojević uspeti da nagovori Nenada Krstičića da ostane još jednu sezonu u Atini. Srpski vezni igrač iz porodičnih razloga želi da se vrati u Beograd i da nastavi karijeru u Zvezdi.

Panatinaikos se odlučio za Ivana Jovanovića. Jeste nekadašnji igrač Rada bio legenda solunskog Iraklisa, pa ga je i vodio kao trener u dva navrata, ali posle APOEL-a, Al Nasera i selekcije Emirata prihvatio je posao u "zelenom" delu Atine.

"Pao" dugo tavori i nije među četiri vodeća kluba (Olimpijakos, PAOK, AEK, Aris), ali sa Ivicom na klupi, njegovim iskustvom cilj je plasman u Evropu i borba za najviši plasman.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati