Fudbal

[ Izvor: Sportske.net ]

21. 05. 2021. 20:07 0

Nikolić u Moskvi još tri godine, seli i porodicu

Marko Nikolić je sa Lokomotivom potpisao novi trogodišnji ugovor i tako i definitivno odbacio medijske spekulacije o prelasku u Galatasaraj.

On je sa Moskovljanima ovog proleća osvojio nacionalni Kup, a u Premijer ligi Rusije Lokomotiva je završila na trećem mestu i malo joj je nedostajalo za novi plasman u Ligu šampiona.

Podsetimo, Nikolić je ekipu Lokomotive preuzeo u jeku pandemije, u proleće prošle godine i potom u nastavku te sezone izborio plasman u Ligu šampiona, gde su Moskovljani pružali odličan otpor Bajernu, Atletiku i Salcburgu, ali nisu uspeli da prođu dalje.

Tokom jeseni imali su problema u šampioinatu Rusije, ali je ovog proleća sve došlo na svoje mesto i Lokomotiva je serijom pobeda uspela da dođe do trofeja i izlaska u Evropu.
Po završetku sezone, Lokomotiva je ostala bez kapitena Vedrana Ćorluke, koji je završio karijeru, a danas je, osim sa trenerom Nikolićem, potpisan trogodišnji ugovor i sa ofanzivnim vezistom Rifatom Žemaletdinovim.

- Veoma sam srećan što smo produžili ugovor za tri godine. Na sastanku sa našim navijačima rekao sam da smo tek počeli da osvajamo trofeje. Za to moramo da radimo. Zahvalio bih se celoj ekipi Lokomotive i trenerskom štabu. Zahvaljujući upravi kluba, to su bili laki pregovori oko ugovora, brzo smo se složili. Idemo dalje zajedno. Naravno, hvala navijačima na podršci, zaista želim da ih vidim što više na utakmicama. Hvala mojoj porodici što mi je uvek bila iza leđa i podržavala me. Dovodim ih u Moskvu i spreman sam za posao. Srećno svima nama - poručio je Nikolić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati