Fudbal

I. V.

15. 05. 2021. 11:11 10

Direktno saznaje: Leković novi predsednik FSS!

Ni Nemanja Vidić, ni Rasim Ljajić, ni Marko Pantelić, već Nebojša Leković. Bivši predsednik FSS (dok je bio regionalni savez u okviru FS Jugoslavije) i nekadašnji generalni sekretar Crvene zvezde najbliži je funkciji predsednika FSS, saznaje Direktno.rs.

Leković je prva opcija selektora Dragana Stojkovića koji je dobio odrešene ruke da bira ljude u Savezu i najbliže saradnike.

Iako su se u medijima prethodnih dana pominjali mnogi bivši reprezentativci, političari, sportski funkcioneri, imenovanje Lekovića će uslediti već u junu.

Slaviša Kokeza je odlučio da podnese ostavku na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije i da time, kako kaže, obezbedi mir i stabilnost nacionalnom timu na početku kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

Ostavka Kokeze ne predstavlja iznenađenje, naročito ako se zna da se preko medija, naročito tabloida bliskih režimu, na njega vršio pritisak da podnese ostavku od sttrane njegovih dugogodišnjih stranačkih saboraca predvođenih Aleksandrom Vučićem.

Od kako je krajem februara priveden na informativni razgovor u policiju tvrdi se da je umešan u kriminalne radnje grupe Veljka Belivuka, a tabloidi ga terete i za umešanost u finansijske malverzacije sa doskorašnjim direktorom Uprave carina Milošem Tomićem.

Ministar policije Aleksandar Vulin izjavio je da je Kokeza odbio da na poligrafu odgovori na pitanje da li je umešan u planiranje ubistva predsednika Srbije Aleksandra Vučića...

Kada je fudbal u pitanju, Kokeza će ostati u analima kao verovatno najlošiji predsednik FSS od sticanja državne samostalnosti 2006. godine. Inače je imenovan zbog političke volje većine, a ne stručnosti, koju inače ni ne poseduje. 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 10

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati