Fudbal

Direktno.rs

13. 05. 2021. 23:28 0

Real zgromio Granadu, ne odriče se titule

Barselona je kiksnula protiv Levantea, ali Real Madrid nije u Granadi pa je pobedom od 4:1 (2:0) ostao u trci za titulom sa Atletiko Madridom.

Napao je Real od starta, Benzema i Militao su promašili dve prilike ali je zato Luka Modrić postigao vodeći gol u 17. minutu iz mrtvog ugla. Šutirao je hrvatski as iskosa sa leve strane, a lopta je prošla golmanu kroz noge.

Vinisijus Žunior i Rodigo su bili raspoloženi za igru. Prvo je Vinisijus napravio dar-mar iz solo prodora ali nije uspeo da nadmjudri golmana, ali je Rodrigo posle sjajnog solo propdora matirao Ruija Silvu u drugom minutu nadoknade za 2:0.

U nastavku meča Real je čuvao prednost i vrebao šanse iz kontri dok domaćini napadali i uspeli preko Moline u 71. minutu da smanje na 2:1 i unesu neizvesnost do kraja. Ipak, Real je odmah uzvratio, prvo je Odrizola u 75. minutu povisio na 3:1, a dva minuta kasnije Benzema je pečatirao trijumf od 4:1.

Dva kola pre kraja Primere, Atletiko ima 80, Real Madrid 78, Barselona 76, a Sevilja se oprostila od titule pa je četvrta sa 74 boda.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati