Fudbal

Milan Zarić

12. 05. 2021. 21:25 0

Radonjić gura Hertu ka opstanku

Fudbaleri Herte došli su do i te kako važnih bodova u borbi za opstanak, pošto su u meču 31. kola Bundeslige u gostima savladali prežaljeni Šalke sa 2:1. Veoma bitnu ulogu u trijumfu tima iz Berlina imao je naš Nemanja Radonjić, koji je asistirao za pobedonosni gol, a na terenu je proveo 89 minuta.

Nijedobro počeo meč za Hertu, budući da je Šalke bio taj koji je naneo prvi udarac na ovom meču. Igrao se šesti minut u Gelzenkirhenu, kada je Sead Kolašinac uputio odličan centaršut, našao je Harita, koji je uspeo da se upiše u strelce.

Vođstvo Šalkea bilo je na snazi sve do 19. minuta, kada je Dedrik Bojata pogodio posle centaršuta Platenharta, te je meč vratio na početak.

Taj egal je bio sve do 74. minuta, kada je došlo do, ispostavilo se kasnije, ključnog detalja na meču. U ulozi asistenta se našao srpski reprezentativac Nemanja Radonjić, odlično je uposlio Ngankama, koji je doneo zlata vredna tri boda.

Herta je ovim trijumfom na dve runde pre kraja skočila na bezbedno 13. mesto i sada ima 34 boda, pet više od Kelna, koji se nalazi u zoni ispadanja, a tri više od mesta koje vodi u baraž.

Sa druge strane Šalke je prikucan na poslednje mesto sa samo 13 bodova i odavno je ispao iz Bundeslige.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati