Fudbal

Direktno.rs

12. 05. 2021. 18:04 0

Kraj klupske sezone za Ibru, Van Dajk preskače EURO

Cela fudbalska sezona koja je stala u Evropi od septembra do maja odnosi svoje žrtve, tako je Milan do kraja sezone ostao bez povređenog Zlatana Ibrahimovića, a selekcija Holandije bez Virdžila Van Dajka, koji neće nastupiti na Evropskom prvenstvu.

Povreda kolena koju je Zlatan Ibrahimović zadobio u duelu Milana i Juvenusa odvojiće napadača roso-nera od terena nekoliko nedelja, te je sezona u klupskom dresu za Šveđanina gotova, prenosi "Gazeta". Iskusni napadač trebalo bi da se stavi na raspolaganju selektoru Švedske za Evropsko prvenstvo koje počinje za mesec dana.

Fudbalska reprezentacija Holandije biće oslabljena na EURO 2021. jer je štoper Liverpula Virdžil van Dajk objavio da će propustiti turnir kako bi se potpuno oporavio od teške povrede kolena zbog koje ne igra još od oktobra.

- Bilo je ovo dugo, dugo putovanje. Morao sam da idem korak po korak. Oporavak teče dobro, nisam imao nikakve dodatne probleme. Ali morao sam odlučim: Evropsko prvenstvo, da ili ne? I s obzirom na to kako se situacija odvija, fizički osećam da je prava odluka da ne idem na Euro, već da se tokom pauze posvetim poslednjoj fazi rehabilitacije... Naravno, utučen sam što ću propustiti Evropsko prvenstvo, ali moram da prihvatim okolnosti, svi moramo. Teško je, ali savest mi je mirna - rekao je Van Dajk u intervjuu za sajt Liverpula.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati