Fudbal

[ Izvor: Mozzartsport ]

07. 05. 2021. 14:34 0

Partizan kupio Holendera za 450.000 evra

Jedan problem manje. U danima kad je odlazak Takume Asana centralna tema, završila je uprava Partizana jedan posao i kupila Filipa Holendera.

Crno-beli su iskoristili opciju da krilnog napadača trajno „vežu“ ugovorom, tako što su pristali da čelnicima Lugana plate 450.000 evra na koliko je bila postavljena otkupna klauzula. Nju su prilikom pozajmice (za nju već dato 50.000 evra) iz Švajcarske dva kluba stavila u papire kao opciju da ako se rođeni Kragujevčanin pokaže na Topčiderdskom brdu za tu sumu mogu da ga prisvoje. I posle devet golova na 29 utakmica to se ovog petka i desilo.

„Zbog dobrih partija koje je pružio od dolaska do danas, Partizan je iskoristio klauzulu za otkup ugovora Filipa Holendera“, stoji u objavi kluba iz Humske 1 dostavljenoj medijima.

Holender je celu sezonu proveo kao najistureniji napadač (uglavnom zbog konstantnih povreda Žana Kristofa Bajbeka), što mu nije prirodna pozicija, zbog čega trener Aleksandar Stanojević veruje da će mu učinak i doprinos timu biti još bolji u sledećoj kad klub bude doveo centralnog napadača.

„Presrećan sam! Ovde se sjajno osećam od prvog dana. Uživam veliku podršku saigrača, trenera Stanojevića i svih ljudi iz kluba. Moja velika želja je bila da ostanem u Partizanu i zato hvala čelnicima koji su pravovremeno reagovali i otkupili ugovor. Nadam se da je ovo bilo tek „zagrevanje“ za ono što mogu da pružim ekipi, a i ona meni! Čeka nas mnogo posla, verujemo u najbolji ishod“, istakao je Filip Holender posle potvrde da ostaje u Humskoj.

U međuvremenu će Filip učestovati na Prvenstvu Evrope, pošto je standardni reprezentativac Mađarske i adut selektora Marka Rosija u izuzetno zahtevnoj Grupi G sa Nemačkom, Portugalom i Francuskom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati