Fudbal

Direktno.rs

05. 05. 2021. 18:59 1

PLS Jagodinci ispali, Trajalu opet pukla guma

Slogi iz Kraljeva, Zemunu priključila se i GFK Jagodina koja je porazom od IMT-a tri kola pre kraja Prve lige Srbije ispala u Treću ligu.

Jagodnici su u istom danu dobili dve loše vesti, prva sa Terazija 35 gde je Komisija za žalbe odbacila prigovor na kaznu oduzimanja šest bodova, a druga im se dogodila na terenu gde su ih beogradski "traktoristi" pregazili 3:0 (2:0). GFK Jagodina je i definitivno ispala.

Sloga je pobedila Dinamo iz Vranja 2:0 i verovatno povukla sa sobom u niži rang a tri kola pre kraja blizu su provaliji Radnički Pirot, Dubočica, Trajal i Borac 1926. Oko Trajala su se lomila koplja poslednjih mesec dana jer su bili umešani u tri sumnjiva meča, ali od sudbine se ne može pobeći. Trajalu je pukla guma u Kruševcu protiv Kabela koji je odneo sva tri boda 0:1 (0:0) i verovatno potpisao klubu iza koga stoji porodica Bratislava Gašića odlazak u niži rang.

Borac 1926 je remijem Zemunu 1:1 (1:0) ispustio priliku da se približi na četiri boda minusa u odnosu na Železničar i Sremsku Mitrovicu. Teško da će u poslednja tri kola uspeti da nadomesti šest bodova.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati