Fudbal

M. Z.

03. 05. 2021. 07:36 2

"Dati ultimatum upravi - da podnese ostavku do 26. maja!"

Fudbalski klub Partizan je juče doživeo veliki udarac, pošto je jednostrano ugovor sa klubom raskinuo Takuma Asano, najbolji strelac crno-belih ove sezone. Sve je to naljutilo navijače "parnog valjka", koji su besni na upravu, pa su rešili da dignu glas.

Tako je društvenim mrežama već počeo da se deli "događaj", a to je poziv na protest protiv aktuelnog rukovodstva Partizana.

Nezadovoljni su "grobari" radom, pre svih, predsednika Milorada Vučelića i generalnog direktora Miloša Vazure, pa su najavili protest na stadionu u Humskoj u petak, 7. maja, od 15 sati.

Ovaj protest je podržao i bivši potpredsednik Partizana Vladimir Vuletić, koji je juče, nakon što je obelodanjeno da je Takuma Asano raskinuo ugovor sa klubom, istakao da je to "najveća sramota u istoriji Partizana".

- Za proteste sam od početka i biću! Ali, protesti ne smeju biti sami sebi cilj. Jednom kada započnu, moraju biti masovni, trajni i sa jasno formulisanim ciljevima, prethodno najavljeni i dobro organizovani, a ne stihijski. Mudrost nam je sada potrebna. Partizan je na ivici ambisa - napisao je Vuletić na Tviteru, a onda i dodao:

- Nisam siguran da je, strateški, drugi dan Đurđevdana najbolji momenat. Ponedeljak, 10. maj, čini mi se adekvatnijim. Protest sa kog bi se upravi dao ultimatum da do 26. maja odstupi. Ako to ne učini - svakodnevni protesti, ako smo na to trajno spremni i dovoljono brojni - istakao je Vuletić.

Bivši potpredsednik crno-belih je istakao da će sa konkretnim predlozima izaći posle finala Kupa Srbije, koje je na programu 25. maja.

- Mislim da je mudrost presudna u ovom momentu. Ekipa nam igra finale Kupa 25. maja, zna se protiv koga. Za naš Partizan je to meč godine. Za upravu meč koji ništa ne znači. Obećao sam da ću nakon toga izaći sa konkretnim predlozima - bio je jasan Vuletić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati