Fudbal

[ Izvor: FK Proleter, mediji ]

18. 04. 2021. 12:11 1

Proleter demantuje: Ne učestvujemo u nameštanjima

Fudbalski klub Proleter iz Novog Sada domenatovao je da je na bilo koji način učestvovao u nameštanju utakmice protiv Novog Pazara.

Klub iz Slane Bare nedavno je doživeo katastrofu u pazaru 5:0, počele su da kruže priče da su se njihovi igrači sklanjali, da je neke sumnje prijavila i UEFA (nema dokaza tome) i zato je iz Proletera stiglo saopštenje:

- Rukovodstvo i igrači FK Proleter Novi Sad poštuju najviše sportske i moralne standarde u svom radu, i nikada ne bi sebi dozvolili učešće u bilo kakvim radnjama koje sadrže ne samo nesportske motive, već i nezakonitosti. Rukovodstvo i igrači FK Proleter Novi Sad teže najvišim sportskim ciljevima, što se može videti iz celokupnog rada i rezultata kluba u ovoj sezoni.

- Navijači i celokupna sportska javnost vide zalaganje igrača i želju za pobedom, te je evidentno da nikakvo nameštanje rezultata nije i ne može biti namera bilo koga u FK Proleter Novi Sad. Iz tog razloga smatramo da je tendenciozno napisano i insinuirano da je FK Proleter Novi Sad na bilo koji način učestvovao u nameštanju rezultata bilo koje utakmice, i najoštrije demantujemo i same nagoveštaje učešća u nameštanju rezultata utakmica - stoji u saopštenju.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati