Fudbal

Direktno.rs

16. 04. 2021. 20:02 0

LUD MEČ Partizan se izvukao u Šapcu, briljirao Gordić (VIDEO)

Fudbaleri Partizana zabeležili su pobedu u Šapcu protiv Mačve od 2:1 u 32. kolu Superlige Srbije! Briljirao je Miloš Gordić, čuvar mreže Mačve, koji je na pozajmici iz Crvene zvezde, ali je na kraju, ipak, primio dva gola, što je bilo dovoljno za slavlje crno-belih.

Bio je ovo lud meč u kojem je viđen tempo koji je bio iznad proseka za srpski fudbal, naročito u prvom poluvremenu.

Bilo je golova na obe strane, a moglo je da ih bude još, posebno u mreži Mačve, čiji je gol fantastično čuvao Miloš Gordić. 

Mačva je povela već u 2. minutu preko 18-godišnjeg Branislava Kneževića, koji je izašao sam pred Stojkovića i preciznim udarcem poslao loptu iza njegovih leđa.

Usledila je neverovatna ofanziva Partizana i prava kanonada pred golom Miloša Gordića, čuvara mreže Mačve, koji je na pozajmici iz Crvene zvezde. Gordić je imao seriju neverovatnih odbrana, a zicere su promašivali Lazar Marković, Nikola Štulić, Takuma Asano...

Na kraju su crno-beli golovima Takume Asana i Lazara Markovića uspeli da preokrenu rezultat i da Partizanu donesu 80. bod na tabeli, pa je sada zaostatak za Zvezdom devet bodova, s tim da crveno-beli igraju svoj meč protiv Radnika u subotu od 19 časova.

MAČVA - PARTIZAN 1:2 (1:1)
(Knežević 3 - Asano 43, Marković 56)

Mačva: Gordić - Pejović (Jovanović 67), M. Mijailović, Trimanović, Subotić - O. Mijailović (Tripković 67), Knežević - Sladojević (Obrovac 77), Adamović, Ćirković - Đoković.

Partizan: Stojković - Miljković, Vujačić, Ostojić, U, rošević - Zdjelar, Pavlović (Jojić 72), Natho (Jović 62), Asano (Stevanović 46), L. Marković (Suma 62) - Štulić (Holender 46)

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati