Fudbal

Milan Zarić

11. 04. 2021. 18:38 0

ŠTA URADI? Kako li je Ronaldo ovo promašio? (VIDEO)

Fudbaleri Juventusa danas su savladali Đenovu sa 3:1, a pored pobede "stare dame", ovaj duel će ostati upamćen i po velikom promašaju Kristijana Ronalda, koji se propisno obrukao.

Naime, Juventus je odlično otvorio meč, pošto je od 22. minuta vodio već sa 2:0, a u toj situaciji je lako strelac mogao da bude i Ronaldo, samo da se bolje snašao.

Naime, Federike Kjeza je oduzeo loptu igračima Đenove na polovini terena i stuštio se ka golu protivnika. Šutirao je Italijan sa ivice kaznenog prostora, ali je njegov udarac uspeo da zaustavi golman gostiju.

Odbio je loptu pravo na nogu Kristijanu Ronaldu, koji je sa dva metra iskosa sa leve strane uspeo da promaši i da pogodi stativu. Međutim, taj promašaj je u neku ruku bio i srećan za Juventus, budući da se lopta odbila do Alvara Morate, koji nije imao problema i lako je zatresao mrežu.

Poveo je tada Juventus sa 2:0, a posao je rutinski priveo do kraja meča, te je slavio sa 3:1 i ostao je na trećem mestu u Seriji A.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati