Fudbal

Direktno.rs

07. 04. 2021. 18:57 4

Prazne tribine na derbiju, ali zato u loži vrvi (FOTO)

Fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sastaju se danas u 164. večitom derbiju, a posle 45 minuta pogodaka nije bilo, iako je bilo nekoliko dobrih šansi.

Zbog pandemije koronavirusa svetkovina našeg fudbala se igra bez navijača, ili bi tako barem trebalo da bude. U svakom slučaju, tribine su prazne, ali fudbaleri Crvene zvezde, ipak, imaju podršku.

Tako je jedna od centralnih loža stadiona "Rajko Mitić" prilično popunjena, moglo bi se reći kao i na meču sa Milanom, u šesnaestini finala Lige Evrope.

Odatle je izabranicima Dejana Stankovića stizala podrška kada su pokušavali da ugroze Vladimira Stojkovića, a sa istog mesta su crno-beli bili "čašćeni" zvižducima kada bi krenuli u napad.

Puna loža nije promakla ni korisnicima društvenih mreža, koji su ironično zaključili da se zvižduci i aplauzi verovatno čuju sa ulice, a ne sa stadiona "Rajko Mitić".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Neuspešan skok

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati