Fudbal

S. I.

30. 03. 2021. 15:28 0

Atletiko Madrid kreće po Despotovića

Madridski Atletiko zainteresovan je za napadača Rubina i srpskog reprezentativca, Đorđa Despotovića.

Skauti španskog velikana pratili su Đorđa Despotovića od oktobra, uživo odgledali pet utakmica i već dostavili izveštaje klupskim operativcima da je vreme za posao. Srpski reprezentativac odgovara profilu napadača koji već duže vreme traži trener Dijego Simeone i čeka se samo da i on parafira izveštaje kako bi se krenulo u realizaciju.

Španski gigant će mnogo lakše da se dogovori sa igračem oko plate (zarađuje milion evra u Rusiji) nego sa klubom iz Kazanja oko obeštećenja. Jer, Rusi su svesni da imaju centarfora koji se vredna roba na evropskog tržištu, dobili su ga bez obeštećenja i već su u januaru traži nemačkom Augzburgu 12 miliona evra na ime obeštećenja. Nemci su davali 4,5 u startu, platili bi i šest, ali 12 nije bila njihova "liga".

Atletiku taj novac nije problem, ali je pitanje hoće li Rubin za svog golgetera, strelca 11 golova na 19 mečeva (uz tri asistencije) i "jorgandžijama" tražiti istu sumu ili će za njih srpski napadač biti skuplji. Uglavnom, Despotović je na samom vrhu želja Madriđana, u narednih mesec-dva će se znati ishod.

Nekadašnjem špicu Zvezde i Spartaka, pa Žetisua, Kairata, Astane i Orenburga nije se dalo da debituje za reprezentaciju Srbije u martovskom kvalifikacionom ciklusu. Lakša povreda „poslala“ je gogletera pre vremena u Kazanj. Napustio je Sportski centar u Staroj Pazovi dan uoči meča sa Portugalom, ali trebalo bi da bude spreman za nastavak šampionata Rusije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati