Fudbal

[ Izvor: Beta ]

03. 03. 2021. 19:26 1

Stanković: Najgore poluvreme otkad sam u Zvezdi

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da je njegova ekipa na današnjem gostovanju TSC-u odigrala jedno od najslabijih poluvremena otkako je on trener, ali je istakao da ga raduje reakcija igrača u drugom delu igre.

- Zaista teško prvo poluvreme, jedno od najslabijih izdanja otkako sam trener Crvene zvezde. Nismo stajali na terenu kakav je bio dogovor, ali i to se dešava. Ono što me raduje jeste njihova reakcija u drugom poluvremenu. Izmene su dale rezultat, podignut je ritam igre i počeli smo konkretnije da delujemo i stvaramo šanse - rekao je Stanković.

Fudbaleri Zvezde pobedili su danas u gostima ekipu TSC-a sa 3:1, u utakmici 25. kola Superlige Srbije.

- Nismo poklekli, niti spustili glave posle primljenog gola i crvenog kartona koji je bio zaslužen. Izdigli smo se nakon toga, kao u dvomeču sa Milanom, ali ne bih voleo da pravimo neke banalne greške, jer one ne bi smele da se dešavaju na ovom nivou fudbala - istakao je Stanković i dodao:

- Igračima kapa dole za drugo poluvreme. Na greškama se uči, tako da ćemo iz prvog poluvremena dosta toga analizirati, da bi igrali uvek kao što smo u nastavku.

Fudbaleri Crvene zvezde u narednom kolu dočekuju Čukarički.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati