Fudbal

M. Z.

03. 03. 2021. 18:41 2

"Penal za Zvezdu? Ne bih da komentarišem"

Fudbaleri TSC-a su u 25. kolu Superlige Srbije na svom terenu izgubili od Crvene zvezde sa 1:3, a trener domaćih Mladen Krstajić je bio zadovoljan kako su se njegovi izabranici suprotstavili crveno-belima. Mmožda i ključni detalj na duelu, penal za aktuelnog šampiona, nije želeo da komentariše.

- Iskreno, i u prvom i u drugom poluvremenu mogu da budem zadovoljan odnosom prema igri. Pokazali su da su takmičari i da mogu da odgovore zahtevima čak i protiv rivala kao što je Crvena zvezda - rekao je Krstajić nakon meča u izjavi za televiziju Arena sport.

Osvrnuo se trener tima iz Bačke Topole i na golove na ovom meču, dok je penal koji je prethodio drugom pogotku crveno-belih nakon prekršaja Saše Tomanovića nad Mirkom Ivanićem odbio da prokomentariše:

- Oni su dali jedan gol, mi zasluženo izjednačili, drugi ne bih da komentarišem, da li je bio penal ili ne, treći smo primili možda pomalo naivno.

Na kraju, Krstajić je iskoristio priliku da čestita crveno-belima na pobedi, ali i svojim igračima na partiji koju su pružili:

- Sve u svemu, moramo da budemo zadovoljni i idemo dalje. Malo mi je žao zbog kartona koje smo dobijali. Svakako, čestitam Zvezdi, ali i mojim momcima, koji su bili pravi - zaključio je trener TSC-a Mladen Krstajić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati