Fudbal

[ Izvor: Mediji ]

02. 03. 2021. 10:30 0

Nonsens Serije A : Torinu oduzimaju bodove, jer su u karantinu

Fudbaleri Torina su u karantinu jer je osmorica ljudi iz kluba obolelo od koronavirusa i ne mogu da igraju večeras protiv Lacija, ali je rukovodstvo Serije A zapretilo da će registrovati meč 3:0 za Rimljane i oduzeti im bod ako se ne pojave na utakmici.

Ovo je novi nonsens ćelnika Serije A koji izgleda nisu ništa naučili od istovetnog slučaja kada su kaznili Napoli za neodigravanje meča sa Juventusom da bi Sportski sud u Italiji poništio odluku naredivši da se taj susret odigra naknadno.

U Torinu su besni zbog pomenute odluke, najavili su Seriji A da će se žaliti Sportskom sudu koji će verovatno, kao i u slučaju meča između Juventusa i Napolija, presuditi u njihovu korist. Nejasno je samo zašto rukovdostvo lige ponovo čini istu grešku kada je pravda na strani kluba.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati