Fudbal

S. I.

28. 02. 2021. 13:56 0

MOĆ Despotović sam pokorio Spartak u Moskvi

Golovima srpskog reprezentativca Đorđa Despotovića u 53. i 89. minutu, Rubin je u nastavku sezone ruske lige kao gost savladao Spartak u Moskvi 2:0 (0:0).

Prvo poluvreme proteklo je u taktičkom nadmudrivanju i mnoštvu duela, uglavnom na sredini terena i bez velikih prilika. Medveđu uslugu Spartaku napravio je Zobnin koji je u periodu od sedam minuta dobio dva žuta kartona pa je Rubin u nastavku imao igrača više.

Brzo su gosti iz Kazanja došli do gola. Kvaratselija je sjajno gurnuo loptu do Đorđa Despotovića koji je prevario golmana Maksimenka i u 53. minutuu doneo vođstvo. Bio je to osmi prvenstvi gol srpskog reprezentativca u 16 odigranih mečeva ove sezone.

Međutim, poput Zobnina, defanzivni vezni igrač Rzubina Abildgard u kratkom roku je dobio dva žuta karttona pa su snage na terenu bile izjednačene u 71. minutu. Ali, Rubin je danas bio bolji tim, Despotović, koji je i kapiten tima, maestralno je igrao do kraja i u 89. minutu, posle odbitka, postavio konačnih 2:0. Devetim prvenstvenim golom izbio je na treće mesto liste strelaca, ispred njega su samo Azmun i Dzjuba iz Zenita sa po 11 pogodaka.

Rubin se sa 31 bodom izjednačio na šestoj poziciji sa Lokomotivom iz Moskve, Spartak na četvrtom mestu ima četiri boda više.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati