Fudbal

S. I.

26. 02. 2021. 13:15 0

LIGA EVROPE Matić na Ibru, Mamić čeka Murinja, a Tadić "Bojse"

Da je Zvezda prošla Milan spremala bi se za gostovanje Mančester junajtedu, odlučio je žreb osmine finala Lige Evrope. Duel Nemanje Matića i Zlatana Ibrahimovića je i derbi ove runde, a za nas su važni dueli Dinama i Totenhema, Ajaksa i Jang Bojsa, Olimpijakosa i Arsenala i Slavije i Rendžersa.

Finale Lige Evrope igra se u Gdanjsku, a žreb za osminu finala Lige Evrope bio je blagonaklon prema favoritima za osvajanje sem Junajteda i Milana kojima će direktan sudar biti "pukovnik ili pokojnik". Zlatan Ibrahimović nikako da se otrgne od igrača na "ić", čeka ga u osmini finala Nemanja Matić.

Prema propozicijama žreba sve ekipe su bile u istom ćupu, nije bilo povlašećenih, kao ni ograničenja pa je sve bilo u rukama Hakana Jakina, nekadašnjeg švajcarskog reprezentativca i fortune. I odmah nije bio srećne ruke za Jang Bojs koji igra protiv Ajaksa. Dušan Tadić i "kopljanici" su favoriti protiv nezgodnog rivala i ako ga eliminišu napraviće veliku korist Srbiji da opstane na 16. mestu UEFA rang liste.

Dinamo iz Zagreba dočekuje Totenhem, mogu li Mamićevi izabranici do novog čuda protiv Žozea Murinja i Kejna, Sona i Bejla videćemo uskoro. Arsenal je igrau u Pireju kao domaćin i ponovo će za Grčku na duel sa Olimpijakosom, starim znancem dok od ekipa koje mogu da pojure Srbiju na 16. mestu Slavija iz Praga ima najveće šanse jer se sastaje sa Rendžersom.

Parovi osmina finala Lige Evrope

Ajaks (Hol) - Jang Bojs (Švaj)

Dinamo K. (Ukr) - Viljareal (Špa)

Roma (Ita) - Šahtjor (Ukr)

Olimpijakos (Grč) - Arsenal (Eng)

Dinamo Z. (Hrv) - Totenhem (Eng)

Mančester j. (Eng) - Milan (Ita)

Slavija P. (Češ) - Rendžers (Ško)

Granada (Špa) - Molde (Nor)

Mečevi se igraju 11. i 18. marta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Čips

Anketa

Ko će osvojiti Ligu šampiona?

Rezultati