Fudbal

S. I.

24. 02. 2021. 16:39 4

FSS POTVRDIO Piksi novi selektor Srbije

Izvršni odbor Fudbalskog Saveza Srbije usvojio je predlog Marka Pantelića i imenovao Dragana Stojkovića Piksija za novog selektora Srbije. Preostalo je samo da se obavi promocija, preneo je Mozzart Sport.

Više od dva meseca posle smene Ljubiše Tumbakovića, IO FSS je dočekao Dragana Stojkovića. Stigli su papiri o raskidu ugovora sa Gvangdžom RF u subotu, stisnuta ruka i usmeni dogovor danas je i formalno ozvaničen. 

Ostaje samo da se obavi promocija, a s obzirom da je Piksiju rođendan 3. marta možda tada bude simbolično bude i predstavljen javnosti. Doduše, Piksi je gostujući na televiziji najavio šta očekuje od igrača, a na promociji će verovatno objaviti i prvi spisak kandidata za start kvalifikacija za SP u Kataru 2022.

Stojkoviću će ugovor važiti do leta 2023. godine, što znači da će odraditi kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2024. Ukoliko to učini i odvede "orlove" na Kontinentalni šampionat posle 24 godine, biće selektor i na EP.

U Piksijevom stručnom štabu sigurno će biti Stevan Stojanović, Bratislav Živković, Marko Perović, Aleksandar Kocić i japanski stručnjak za fizičku pripremu igrača, Katsuhito Kinoši.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.

Kolumna



Uterivanje istine

Zoran Živković [13.03.2024.]




Video dana

Modni kritičar

Anketa

Jeste li i vi dobili povećanje računa za struju?

Rezultati