Fudbal

[ Izvor: Sportski žurnal ]

23. 02. 2021. 14:51 0

"Žao mi je što đed nije dočekao prvenac"

"Prvenac u Partizanu posvećujem ljudima koji su uvek uz mene. Ocu, majci, babi, tetki i devojci. Žao mi je zbog đeda, koji nije dočekao… Preminuo je pre godinu dana", rekao je Igor Vujačić, štoper Partizana koji je protiv Radnika postigao vodeći gol u 43. minutu.

Кoliko je značio gol Vujačiću moglo se videti u proslavi nakon realizacije, jer se radovao kao "malo dete".

- Stvarno je malo je reći da sam bio presrećan. Svi su znali koliko sam želeo da postignem gol za Partizan. Hvala bogu čekanje se isplatilo – kazao je strelac vodećeg pogotka za Partizan u pobedi nad Surduličanima, prenosi "Sportski žurnal".

Vujačić je kao iz topa odgovorio kome je posvetio prvenac sa Radnikom.

- Ljudima, koji su uvek uz mene. Ocu, majci, babi, tetki i devojci. Žao mi je zbog đeda, koji nije dočekao… Preminuo je pre godinu dana.

Tek je kod trenera Aleksadnra Stanojevića dobio puno poverenje.

- Isplatili su se pošten rad, trud i zalaganje. Кod trenera Stanojevića važi pravilo koliko daješ i trudiš, toliko ćeš i dobiti. Bilo je utakmica koje sam igrao u Ligi nacija sa reprezentacijom Crne Gore, ali u Partizanu sedeo na klupi. Trener Stanojević je video da dobro igram, ali su tad drugi imali prednost. Sad mi se ukazala šansa i trudim se da je u svakom meču iskoristim.

Crnogorskom reprezentativcu defanzivni zadaci su prioritet, ali je opasan iz prekida. Postigao je čak 12 golova.

- Do sad sam u dresu Partizana ulazio u šanse, ali nikako nisam uspevao da pronađem put lopti do mreže. Morao sam dugo da čekam da bih osetio kako je biti srećan, posle gola. Nadam se da će ih biti još. Mislim da mi je ovo četvrti gol glavom i definitivno s najveće udaljenosti.

Kaže da je častio neke igrače zbog prvenca a da će tek ekipu jer je juče bio slobodan dan. Ipak je za njega važnije što je Partizan nanizao 11 uzastopnih pobveda u Superligi, ako se računa i kup čak 12.

- Ne jurimo rekorde, ali se borimo i želimo da pobedimo sve do kraja sezone. Slušao sam o toj energiji koju su imali igrači, kad su uzeli duplu krunu. Takođe su pobeđivali iz meča u meč, to nam je svima podstrek da verujemo u sebe. Idemo dalje, ciljamo novu pobedu u petak – kazao je Vujačić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati