Fudbal

S. I.

09. 02. 2021. 18:54 0

Pet mečeva meča Lige šampiona i Lige UEFA na neutralnom terenu

Pandemija koronavirusa remeti takmičenja u Ligi šampiona i Ligi Evrope od starta, ali UEFA se za sada uspešno bori i snalazi. Tako je zbog propisa, za sada pet mečeva u nokaut fazi, morala da prebaci na neutralni teren.

Vlade Nemačke ne popušta mere i ne izlazi u susret nikome, pa ni fudbalskim klubovima koji naredne nedelje igraju u Ligi šampiona. Englezi ne mogu u Nemačku, pa je UEFA dva duela u osmaini finala Lige šampiona timova iz pomenutih zemalja morala da pošalje u Mađarsku.

Lajpcig će 16. februara od 21 čas dočekati Liverpul u "Ferenc Puškaš" Areni u Budimpešti, a na istom terenu 24. februra Borusija iz Menhengladbaha dočekuje Mančester siti.

Norvežani nisu na listi "nepoželjnih" u Nemačkoj, ali Nemci ne mogu u ovu zemlju, pa je UEFA Molde i Hofenhajm poslala u Španiju. Prvi duel dva kluba 18. februara zakazan za 21.00 sat igraće se na stadionu "Keramika" ili po starom poznatiji kao "El Madrigalu" u Viljarealu.

Umesto u San Sebastijanu duel Real Sosijedada i Mančester junajteda biće odigran u Torinu, a domaćin će biti Juventusov "Alianc stadion".
Kada je u pitanju duel Benfike i Arsenala nova lokacija biće rimski "Olimpiko".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati