Fudbal

M. Z.

06. 02. 2021. 14:37 31

PAO DOGOVOR Piksi novi selektor Srbije!

Dileme više nema, Dragan Stojković Piksi novi je selektor Srbije! Kako saznaje Direktno.rs, postignut je dogovor između FSS-a i legende Crvene zvezde i jugoslovenskog fudbala, a Stojković će pokušati Srbiju da odvede na Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Podsetimo, Piksi je imao i veliku podršku predsednika Srbije i SNS Aleksandra Vučića.

Kako smo ranije pisali, Stojković je tražio platu koju je svojevremeno imao Radomir Antić. S obzirom na to da je dogovor postignut, novi selektor će primati 1,2 miliona godišnje, plus bonus ukoliko odvede Srbiju na Mundijal naredne godine.

Stojković se već duže vreme povezuje sa selektorskom pozicijom, a od odlaska Ljubiše Tumbakovića, ta priča se dodatno intenzivirala.

Mnogi su legendu Crvene zvezde i Nagoje videli na selektorskoj klupi kada je sredinom decembra prošle godine zajedno sa predsednikom Aleksandrom Vučićem i ostalim zvaničnicima postavio kamen temeljac za izgradnju japanske fabrike "Tojo tajer" u Inđiji.

Stojković će pokušati da ponovi uspeh Ilije Petkovića, Radomira Antića i Slavoljuba Muslina koji su u poslednje dve decenije uspeli da odvedu našu reprezentaciju na Svetsko prvenstvo.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 31

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati