Fudbal

S. I. [ Izvor: Marca.com ]

27. 01. 2021. 09:49 0

ŠOK OTKRIĆE Maradona u Dubaiju ima dva sefa, niko ne zna šta je u njima

Borba oko nasledstva Dijega Armanda Maradone ne prestaje, najnovije otkriće je da je legendarni fudbaler u Dubaiju imao dva sefa koja nije otvarao dve godine i da niko ne zna šta ima u njima.

"El Pibe" je živeo sedam godina u Dubaiju od 2011. do 2018, posedovao je dva automobila koja je dobio na poklon: Rols Rojs goust od 300.000 evra i BMW i8 vredan 145.000 evra, brojne sitne vrednosti u velelepnoj kući, ali je naknadno otkriveno da ima i dva dva zaključana sefa kojima niko ne može da pristupi. Oni su sa ostalim vrednostima prebačeni u Buenos Ajres gde će u ostavinskom postupku u prisustvu svih naslednika biti i otvoreni.

"Marka" je napravila i lep grafički prikaz svega što petoro naslednika - Đanina, Dalma (kćeri supruge Klaudije Vilfane), Dijego junior (iz veze sa Kristinom Singarom), Jana (iz veze sa Valerijom Sabalain) i Dijego Fernando (iz veze sa Veronikom Ohedom) - mogu da dobiju u ostavinskom postupku.

Pretragom arhiva, španski list je došao do zaključka da je Maradona zaradio u karijeri oko 500 miliona dolara, a da su trenutno vrednosti koje je ostavio za sobom  procenjene na oko 75 miliona dolara. U Venecueli ima fabriku testenina, na Kubi ima hotel "La Habana", u Argentini pet skupoih nekretnina: dva stana u Vila Devoto, apartmanj u Puereto Maderu, kuću u Bela Visti, kuću u Nordelti. Uz Dubaija su u Argentinu dopremljena dva pomenuta luksuzna automobila, iz Belorusije amfibija "Over komer" vredan 70.000 dolara i prsten sa brilijantima vredan 300.000 evra.

U Kini je imao nekoliko sponzorskih ugovora, u Italiji je sa prijateljem Stefanom Čerćijem ulagao u nekoliko biznisa. Imao je doživotni ugovor sa "Pumom", "Konamijem" i "EA Sportsom". Sem nakita, satova i još nekih vrednih poklona koje je dobijao za života na kraju su otkrivena i ta dva sefa u Dubaiju.

- To su stvari koje je Maradona čuvao i samo Dijego zna šta je čuvao. To mogu da budu nakit, satovi, dolari ili ništa. Ostavio je tamo sefove i nije ih otvorio više od dve godine - naveo je neimenovani izvor, a prenose mdiji.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati