Fudbal

Milan Zarić

24. 01. 2021. 22:56 0

Projektil Račića nedovoljan protiv Atletika (VIDEO)

Fudbaler Valensije Uroš Račić postigao je prvi pogodak u dresu "slepih miševa", i to kakav! Naime, bivši vezista Crvene zvezde je probušio mrežu Atletika u 11. minutu, međutim to nije bilo dovoljno za dobar rezultat njegove ekipe, budući da je madridski tim uspeo da preokrene i da slavi u 20. kolu Primere sa 3:1.

Valensija je dobro počela meč na "Vando Metropolitanu", a onda je u tom 11. minutu, lopta došla do mladog fudbalera, koji se letos vratio u redove "slepih miševa" sa pozajmice iz Famalikaa.

Usledio je neverovatno precizan šut sa 25 metara. Bio je to snažan udarac, lopta je dobila neobičan efe prevarivši golmana Jana Oblaka. Završila je u levim rašljama gola Atletika!

Ipak, Valensija nije uspela da izdrži do kraja poluvremena, pošto je primila gol u 23. minutu, kada se posle asistencije Tomasa Lemara u strelce upisao Žoao Feliks.

A onda - u 54. minutu potpuni preokret. Ponovo je, baš kao i u četvrtak na meču sa Eibarom, u centru pažnje bio Luis Suarez, koji je na dodavanje Feliksa doneo vođstvo "jorgandžijama".

Taj gol kao da je demoralisao igrače Valensije, budući da su u 72. minutu još jednom kapitulirali, a egzekutor je bio Korea, koji je doneo velikih 3:1 Madriđanima. Do kraja se više rezultat nije menjao, Atletiko je rutinski priveo meč kraju i samo se učvrstio na prvom mestu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati